Mr. Sendvič!

Sendvič

Ko te zagrabi lakota je najhitrejša, najboljša in najbolj zadovoljujoča izbira še vedno sendvič. Čeprav imam rada meso, pa mi salame ne dišijo preveč. Izjeme je le kak fino sušen pršut 😉 Zato sem svoj apetit pomirila z vegetarijansko različico.

Tale sendvič sicer ni primeren za ‘lunch paket’, ker je pač malo preveč obložen. In ne stoji skupaj 🙂 A ker ga bom pojedla za mizico pred TV (ja, vem, ni dobro jesti pred TV-jam, ampak jaz to redno počnem 😉 ), je vseeno kakšen je. Da je le dober.

Sendvič

Na vrtu je trenutno res ogromno zelenjave. In jaz sem nora nanjo! Vključim jo praktično povsod, če le lahko 🙂 In iz domačega vrta je najboljša.

Torej, moj Mr. je sestavljen takole (saj se vidi, pa bom vseeno napisala 😉 ): rezina kruha, mlada solata, rezina albuminske skute. Sveže rezine paradižnika s tanko narezano rdečo čebulo. Pa nekaj rezin avokada (ta ni z vrta, dddd 🙂 ), pa zopet skuta, čebula, paradižnik ter bazilika za okras. Aha, pa med sendvič je zašlo še nekaj narezanih črnih oliv, ki sem jih, btw vzljubila šele letos (mislim, da sem jih celo prvič sploh poizkusila 😉 )

Mr. Sendvič, kapo dol 😉

Sendvič

Dodaj odgovor